Thursday, 30 October 2008

KeNanGan YanG TER.....INDAH!!!!

Atas permintaan 2,3 orang kawan yang rapat ngan aku,agar aku abadikan gambar semasa muda,belia,remaja dalam blog ni telah aku kota kan....tatap la ya.....


biasa la geng aku lagi.....dr kiri: napsiah,ja,aku,kakak n teh


AZAHARI @ CAN....dia ni x dapat di kesan....sapa2 yg jupe dia bagi la taw kat aku...


ni sume classmate aku....dr kiri:SHIKIN,aku(mata juling la pulak),LELA,napsiah,FAIRUS n KOE.. muka sengal jer....ni kalu x silap aku form 4



Ini la SABRI,dia ni dari dulu sampai la sama jer aku tengok....

ni LAN.... kira masa ni perasan hansen giler la,

AZAHARI @ CAN ngan LAN

yang ni geng aku gak....tengok la aku masa tu,GEBU(hahaha)...masa ni kami p mandi air terjun kat beruas,ramai yg pegi masa ni...ingat lagi masa nak balik kami sesat,ikut rahim...ingat dia taw jalan,sampai masuk kebun cina,tanam terong...


jangan gelak....ni la geng aku....nama kum kami ZZ POP.dr kiri:kakak,hamisah,aku(shida),ja n teh,tengok la kain sek masa tu...kalu x nampak kaki x sah.

Ni kalu x silap aku masa form 3,lepas SRP....yg dok depan tu JA ngan HABSAH,yg dok atas bangku tu aku(shida) ngan AISYAH OMAR(terkepit kat tgh2 tu),yg pakai spec hitam tu MIZI,yg sorang lagi tu aku dah lupa la nama dia.....


yang ni....gambar class aku. tapi aku x der,saja x nak masuk....yg dok depan kiri kanan cikgu tu la hamid ngan shima.

Ha...ni KAKAK(bj merah) ngan TEH,tengok jambul teh!mahal tu!!!!


Yang ni pulak AISYAH OMAR...posing maut lagi ,kalu zaman la...kira minah rempit la ni...


yang ni pulak JA.hebat ni dulu....pak we dia,satu kg ada sorang(jgn mare...ja,aku gurau jer)


ni SAIFUL @ NYAH...dulu keding jer.ni dulu kira hero la ni,pakai seluar askar lagi...


Hahaha...yang ni ABANG GEE....la ni badan dah berisi sket,bini pandai bela kot!!!
















7 comments:

suesamsudin said...

Adui...lawak tgk maksu masa muda belia dulu!!!! pesen apa lah maksu n kegkawan pakai ms tu...hehehehehe

kak ja said...

Salam Acu, kja paling suka tengok gambaq JA tu.. bkn sbb dia sama nama dgn kja tp sbb mmg hebat gayanya!!

acu said...

hahaha kakak tu pesem top dulu tu!!!!kain kalu x nampak kaki x sah,budak la ni kalu pakai kain x sapu tanah x sah.cam qistina.mak cik x larat marah!!!bawah kain tu punyer la kotoq

Kak ja,JA ni masa sek dulu memang hebat

Mr PenyuBiru said...

uii..gambar kekawan masa muda² dulu. aku harap kekawan aku dulu takde blog, atau kalu kekawan ku ade blog, harap dia tak publishkan gambar masa aku memuda dulu. malu i tau.

acu said...

x der nyer malu.syok apa???

Papa-Itam said...

kenangan yg ter...indah

rasa-rasa gambar zaman sekolah tak pernah ada dalam simpan papa...tengok kat gambar=gambar entri acu... ingat kan kawan=kawan sekolah dulu..

premier said...
This comment has been removed by the author.