Monday, 13 October 2008

raya lagi....







Raya tahun ni giliran acu beraya di kampung(pantai remis)tutup kedai 1 mggu....tu pun masa kat kg ada customer call...baju dia x ambik!...aduh kasihan...tapi nak wat cam ner,kita dah kat kg,bukannyer dekat nak patah balik.macam biasa la lepas sembahyang raya kite p umah pak cu(adk pak)pas tu p segari umah cousin2 yg kat segari....kat sini depa sume dok dekat2....depa dok satu kelompok,kite pggl kg adik beradik.....ini gambar selepas sembahyang raya...ni pun ramai lagi yg x ada...

1 comment:

suesamsudin said...

harapnya thn depan kami ada dah dlm gambar family tu....heheheh