Saturday, 8 November 2008

dua beradik berbeza agama,,,,

Sejak ada blog ni,aku suka sangat cari gambar2 lama nak boh dalam ni,semalam balik dari kedai jupe pulak gambar ni.gambar mak aku ngan abang dia...mak aku ni sebenar nyer anak cina...mak dia bagi kat tok aku masa dia kecik lagi.cina dulu kalu dapat anak pompuan depa x suka.depa kata si*l,tu yg mai bagi mak aku kat orang melayu...nasib la bagi kat orang melayu.kalu dak dok ka**r la sampai mati.ALHAMDULILLAH kan????dalam family mak aku depa ada 3 orang pompuan...2 orang bagi kat melayu.yg sorang lagi x.yg tu x bg pasai anak sulong...bela gak la.yg sorang lg kak mak aku ada kat kedah.(mak ngah)...kira 2 orang jer la yang ISLAM...yg lain dok agama asai depa la,tapi depa sume baik.aku ingat lagi...masa aku kawin dulu depa sponsor ayam ngan telur...pasai salah sorang abang mak aku ada kilang ayam kat segari(bt 3) pic yang atas tu,mak aku ngan abang dia,uncle TAN...muka ada la sama sket2
Mak aku,arwah pak aku,uncle ngan bini dia...ni kat umah uncle di kepong.
la ni aku dok cari gambar kak mak aku yg sulong,dok kat melaka...kakak(sue)ada x lagi gambar tu????

3 comments:

Tebu Boy said...

patut la acu nampak mcm chinese cikit2, smoga uncle acu dapat hidayat pada masa akn datang pluk islam

Dr.Araz said...

Nice family....

acu said...

tebu boy....doa2 la yer,amin!!!!