Friday, 26 December 2008

BERJUMPA,BERMAIN,BERGADUH DAN BERBAIK SEMULA....

Semalam anak2 kak shima,sume tido umah aku...dah lama depa tak mai umah aku....kedai tumi ngan epi jaga,dah boleh harap dah indon2 ni,cuma x boleh slalu la tinggal kedai kat depa...skang aku x la tension cam dulu!sampai nak gerak ke mana pun x boleh...AMEER ngan IKIN kalu jupe ada saja la...sorang kaki cakap(ameer),ngan sorang lagi pun becok jugak(ikin)..bila orang x paham apa yg dia cakap,dia marah...dah puas aku soh cakap betui,dia dok pelat jugak...tahun depan dah 6thn....AQMEER ngan IKIN,besa la....bila jupe sat gaduh,sat elok....pas tu gaduh balik...bila x jupe 2-3 hari,jupe balik elok la sat pas tu gaduh balik...alahai nama pun budak2....




sume pic ni sebelum depa p ngaji...cuti sek ni,aku antar depa pergi class ngaji ngan fardhu ain kat kum. RABBANI ...ok la dari dok saja kat umah.





IKIN NGAN AMEER....

MASA TENGAH ELOK





POSING MAUT DARI AMEER...KAT DEPAN UMAH KAK SHIMA DI DESA PARK CITY...











1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)